Bayraktutan Hacı Hanım Taşdemir İlkokulu

WEB https://bayraktutanio.meb.k12.tr
Adres : BAYRAKTUTAN KÖYÜ / BAYRAKTUTAN İLKOKULU BLOK NO.113 MERKEZ / IĞDIR
VİZYON : Çağın gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip, Türkiye’nin ihtiyacı olan nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler; tüm öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı insanlar yetiştirerek başarılı bir okul olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimize çağın gereklerine uygun bir eğitim vererek, kendilerini gerçekleştirmelerine olanaklar sağlayarak eğitim sürecini okul öncesinden başlayarak vermek, Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek, Türk Milli Eğitiminin temel ilkelerinin bilincinde olan; sağlam karakterli, kendine güvenen ve sorumluluklarının bilincinde olan yeni nesiller yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 08.10-14.20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Ulaşım il merkezinden köy minibüsleri ile sağlanmaktadır. İl merkezinden gelen öğretmenler için servis bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Bayraktutan Köyü No. 113 Merkez IĞDIR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Iğdır merkeze uzaklığı 18 km. civarındadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :